Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nuraisyah Iliya binti Mohamad Marzuki|Welcome to My Paris Town|Fifteen|PMR Candidates|SMKA Maahad Muar|Muar|Johor Gomawo!


Entries About

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


I'm Gonna Be A Form 3 Student.

Assalamualaikum.Well hello.Alhamdulilah sempat juga menjejakkan kaki ke blog ini hari ini.Niat semalam nak update semalam.Tapi disebabkan faktor utama iaitu malas jadi terus tak buka la.Ok.Tadi bukak older entries.Haha.Nak ketawe pun ada baca.Macam mengarut tapi erk abaikan itu semua.Siap juga edit blog yang agak macam Pfft nie.Alahai aku tengok sendiri pun macam nak tak nak jek tengok.Fuhh.Well.Dah lari tajuk sebenarnya.

Haha.Act sebenarnya takde tajuk pun nak open hari ini.Tajuk.I'm Gonna Be A Form 3 Student.Haha.Tak sangka tahun depan form 3.Pejam celik pejam celik aku dah jauh dah dari tahun UPSR.Rasa macam nak patih balik masa tu pun ada.Tapi apakan daya saya hanya manusia biasa sahaja.Nampaknya aku nak kena ulangkaji balik.Tapi malas.It's ok.Maahad hebat.

Niatnya cuti sekolah nie mak kata nak tuisyen.Tapi,cuti lagi beberapa hari tuisyen pun tidak lantaklah.Aku sendiri malas nak tuisyen.Homework.Jangan tanya la.Of course la tak buat lagi.Buku pun tak sampul lagi.Erggh.Tahun depan aku turun kelas.Hebat tak ? Of course la hebat.Kalau nak tahu kenapa aku turun kelas.Baca kat Twitter.Belek lah post yang lama-lama.

Ok.Aku pun dah malas nak menaip.Ok.Bye.