Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nuraisyah Iliya binti Mohamad Marzuki|Welcome to My Paris Town|Fifteen|PMR Candidates|SMKA Maahad Muar|Muar|Johor Gomawo!


Entries About

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Social Network


Assalamualaikum to all people who read my blog.Welcome :) Entry saya pada kali ini mengesahkan tentang salah satu laman web social 'Twitter' yang kini menjadi salah satu media hiburan.Right ? I'm the one who use this social network.Follow me right now.Ok pada para pengguna yang baru nak guna Twitter boleh belajar dari buku yang bertajuk 'Cara Mudah Menggunakan Twitter'.Murah jek la.Kalau nak berjaya kena ada usaha.Twitter ? Banyak sebenarnya yang kene belajar tentangnya.Kalau ada ACC tapi tak aktif tak guna juga sebab tak tahu nak guna.Korang semua boleh surf Internet jek tak kira la guna Yahoo ke Google ke dan apa lagi la.Korang taip jek 'How to use Twitter'.HAA ! Amek kaw semua isi keluar.Dari tak tahu semua terus jadi Pro (harapnya jek la)

Kenapa Tak Cerita Pasal Facebook

Yeah.I need think twice when I want to told you us about this.Antara Twitter dengan Facebook mana yang best ? It's depends on you all.I'm prefer both because I still like it.Kalau korang rasa Facebook adalah antara yang best baguslah.Pada pengguna Twitter korang patutnya still kene guna Facebook sebagai tanda terima kasih.Facebook adalah social network yang terawal.Tanpa Facebook tiadalah Twitter.Janganlah banggekan sangat Twitter tu.Masing-masing ada kelebihan dan kelemahan masing-masing.Ye tak ?