Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nuraisyah Iliya binti Mohamad Marzuki|Welcome to My Paris Town|Fifteen|PMR Candidates|SMKA Maahad Muar|Muar|Johor Gomawo!


Entries About

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Contest :)



<center><div style="color: black; font-family: century gothic; font-size: 14px; text-align: right;">
</div>
<div style="background: url(http://1.bp.blogspot.com/-0-l9Hg-rwPA/T6CQb5iUy3I/AAAAAAAAEUg/H-NkVhle-P8/s1600/kret.png); height: 483px; opacity: 100; padding: 8px; width: 483px;">
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
</div>
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
</div>
                                   <iframe allowtransparency="true" src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmiraahussin&send=false&layout=box_count&width=100&show_faces=false&action=like&colorscheme=light&font&height=90&appId=128390183943146" frameborder="0" scrolling="no" style="border: none; height: 90px; overflow: hidden; width: 100px;"></iframe><br />
<iframe allowtransparency="true" src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FAmerCorner%2F113625575347095&send=false&layout=box_count&width=100&show_faces=false&action=like&colorscheme=light&font&height=90&appId=128390183943146" frameborder="0" scrolling="no" style="border: none; height: 90px; overflow: hidden; width: 100px;"></iframe></div>
</center><br />


Assalamualaikum W.B.T,tadi jadi blogwalking kejap pastu ternampak satu blog.Waahhh ! Ada contest.So,I apa lagi,tanpa segan silu terus baca peraturan contest tu sambil fikir nak masuk ke taknak.Fikir punya fikir,ok,I try to jaoin this contest.Baca rules die banyak kali tanpa jemu.Ini blog yang buat contest tu.Kat tepi atas tu ada bannernye.Kalau nak join klik atas tu.Ok,,I tak tahu macam mana nak alihkan banner tu.Biar jek la kat situ.Nanti orang yang buat contest tu nampak.Hope boleh menang.Kat dalam blog tu ada taip cara-cara nak join and cara nak menang.Siape menang dapat Lomo.Lomo ? Surf sendiri kat Google.Nanti tahu la ape die.I pun baru tahu amende Lomo tu.Bukan adik beradik Domo.Bende alah tu pun comel macam Domo..:)

#That all la kot untuk nie.Semoga dapat Lomo tu.Amin..Insyallah
DearAmer Corner and Miraa Hussin saya harap saya dapat menang contest nie.Ok ?!

Nie saya tag beberapa kawan saya : Syaza Liyana  Kak Mieza  Faizah Faiqah